Scotti Roma 1 Kg


Oriz Scotti kokërrhollë i nje cilesie te perzgjedhur , me nje kokerr te gjate dhe te madhe qe ofron nje kapacitet te shkelqyer per perthithjen e perberesve .Orizi Scotti Roma eshte orizi perfekt per rizotot te cilet kerkojne nje delikatese dhe masa perfekte
  • Kategoria: Oriz
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Llojet:


Cmimi: 370 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 06.10.2022.