Fruta dhe perime

Nektarine Me Kg

99 Lek

Avokado Me Kg

559 Lek

Qitro Me Kg

249 Lek

Ananas

219 Lek

Ftoj Me Kg

299 Lek

Fiq

179 Lek

Kivi Me Kg

379 Lek

Shegë Me Kg

219 Lek

Lule Laker ME KG

149 Lek

Brokoli Me Kg

149 Lek

Presh Me Kg

59 Lek

Spinaq Me Kg

185 Lek

Nen-Kategori