hurma me kg


Cmimi I afishuar eshte per 1 kg ,por merni parasysh qe pesha mund te ndryshoj per disa gram me shume ose me pak ne varesi te madhesis se kokrave dhe si rrjedhoje do ndryshoj edhe vlera produktit .
  • Kategoria: FRUTA
  • Disponueshmeria: Ka Gjendje

Cmimi: 160 Lek


Data e parashikuar e dorezimit te porosise tuaj eshte 09.05.2021.

Produkte te ngjashme

product

Ftoj me Kg

299 Lek
product

Shegë me Kg

250 Lek
product

Nektarine me Kg

179 Lek